Introduction de la Blackbox dans le secteur Horeca : conséquences dans la gestion du restaurateur.
Simonis, Geoffrey
Promotor(s) : Surlemont, Bernard
Date of defense : 6-Jun-2016/25-Jun-2016 • Permalink : http://hdl.handle.net/2268.2/1518
Details
Title : | Introduction de la Blackbox dans le secteur Horeca : conséquences dans la gestion du restaurateur. |
Author : | Simonis, Geoffrey |
Date of defense : | 6-Jun-2016/25-Jun-2016 |
Advisor(s) : | Surlemont, Bernard |
Committee's member(s) : | Defer, Jacques
Sepulchre, Vincent Sepulchre, Vincent |
Language : | French |
Number of pages : | 66 |
Keywords : | [fr] Introduction Boîte Noire |
Discipline(s) : | Business & economic sciences > General management & organizational theory |
Target public : | Student General public |
Institution(s) : | Université de Liège, Liège, Belgique |
Degree: | Master en sciences de gestion |
Faculty: | Master thesis of the HEC-Ecole de gestion de l'Université de Liège |
Abstract
[fr] Ce travail étudie les conséquences de l'introduction de la boîte Noire dans les restaurants en terme de gestion pour l'entrepreneur
File(s)
Document(s)
TFE Geoffrey Simonis- M60.pdf
Description: TFE Geoffrey Simonis - M60
Size: 568.16 kB
Format: Adobe PDF
Description: TFE Geoffrey Simonis - M60
Size: 568.16 kB
Format: Adobe PDF
Annexe(s)
Annexes - TFE Geoffrey Simonis - M60.pdf
Description: Annexes - TFE Geoffrey Simonis - M60
Size: 51.43 kB
Format: Adobe PDF
Description: Annexes - TFE Geoffrey Simonis - M60
Size: 51.43 kB
Format: Adobe PDF
Cite this master thesis
All documents available on MatheO are protected by copyright and subject to the usual rules for fair use.
The University of Liège does not guarantee the scientific quality of these students' works or the accuracy of all the information they contain.
The University of Liège does not guarantee the scientific quality of these students' works or the accuracy of all the information they contain.